Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:21:59 GMT

شغلی پردرآمد با دستگاه‌های میوه خشک کن صنعتی

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۵۴۳۷۶

شغلی پردرآمد با دستگاه‌های میوه خشک کن صنعتی

آیا شما هم قصد راه اندازی یک کارگاه میوه خشک کن را دارید ؟ تا انتهای مقاله با ما همراه باشید .

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام  اکباتان صنعت، دستگاه میوه خشک کن که برای خشک نمودن انواع مواد آب دار و مرطوب به کار می‌رود، با ظرفیت‌های گوناگونی در بازار موجود است.

نکاتی در ارتباط با دستگاه میوه خشک‌کن

بد نیست بدانیم که از دستگاه خشک کن میوه و سبزیجات در ابعاد صنعتی برای خشک نمودن محصولات کشاورزی، انواع مواد غذایی، خشک کردن محصولات شیمیایی گوناگون و گیاهان داروئی، تولید انواع لواشک استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع با کمک همین دستگاه‌ها افراد مختلف قادرند برای خود یک کسب و کاری خانگی راه‌اندازی نمایند و سود و درآمدهای قابل توجهی را به دست آورند.

اشتغال زایی با دستگاه‌های میوه خشک کن صعتی:

شما با ایجاد یک کارگاه میوه خشک کن می‌توانید در ماه حداقل درآمدی بین 7-500 میلیون تومان در بازار فعلی سال 1400 داشته باشید اما درآمد شما بستگی به خود شما دارد مثلا: قدرت شما در بازاریابی، قدرت شما در صادرات، قدرت شما در برندینگ  قدرت شما در ایجاد تمایز در محصولاتتان مثلا تولید چیپس میوه با طعم کاکائو، قدرت برندینگ امروزه یکی از مهمترین مسائلی می‌باشد که به آن باید دقت زیادی نمود نکته مهم دیگر این شغل این است که شما می‌توانید چیپس میوه‌های خودرا به صورت عمده و جزیی بفروش برسانید مثلا برای خرید چیپس میوه عمده می‌توانید به وبسایت آریا اندیشه سربزنید.

گام‌های تهیه میوه و سبزیجات خشک شده با دستگاه میوه خشک کن

در گام اول آماده‌سازی میوه و سبزی‌جات توجه بر شستشوی آنها، پوست کندن صحیح و اصولی آنها، انجام عمل هسته‌گیری، و ایجاد برش‌هایی با ابعاد مناسب می‌باشد. تمامی موارد یاد شده در ابعاد صنعتی با کمک گرفتن از وان‌های مخصوص شست و شو و دستگاه پوست کن و دستگاه مخصوص هسته‌گیری و دستگاه خردکن واسلایسر انجام می‌گردد اما در منزل تمامی مراحل فوق به شکل دستی انجام می‌گردد. بعد از طی شدن مراحل بالا میوه‌ها با فاصله مناسب طبق دستورالعمل دستگاه روی سینی‌های خشک کن چیده و در مدت مناسب خشک می‌گردند در آخرین مرحله یا گام نهایی از دستگاه‌های مخصوص بسته‌بندی برای تزئین و حفظ بهداشت و دوام محصولات به دست آمده استفاده می‌شود.

انواع مختلف دستگاه خشک کن میوه و سبزی

در واقع 2 نوع کابینی و تونلی از دستگاه میوه خشک کن استاندارد باکیفیت  در بازار دیده می شود که اولی یا همان نوع کابینی در منزل و کارگاه‌های های کوچک و دومی (تونلی) در کارخانه‌های صنعتی بزرگ کاربرد دارند. از آن جایی که نوع کابینی دستگاه میوه خشک کن در منازل پر کاربرد است به ذکر توضیحاتی درباره آن می‌پردازیم: در واقع دستگاه‌های میوه خشک کن  خانگی،  کوچک و دارای 5 یا 6 طبقه هستند و اغلب با برق کار می‌کنند. در اکثر دستگاه‌های میوه خشک کن هوای گرم به شکل کاملاً یکنواخت از داخل کابین و سینی‌ها، چرخش نموده و موجب خارج شدن اکثر رطوبت موجود در میوه و سبزی‌ها می‌گ ردد تا فرآورده‌ای با کیفیت به دست بیاید.

فراموش نکنید برای حفظ کیفیت فرآورده نهایی تمامی مراحل خشک شدن میوه و سبزی می‌بایست در پروسه زمانی طولانی و با سرعت  بسیار اندک صورت بگیرد. در واقع برای این امر دمای بین 40 تا 60 درجه سانتی گراد مناسب بوده و محصول یکنواختی را به شما تحویل خواهد داد.

فواید به کاربردن دستگاه میوه خشک کن نوع کابینی

این دستگاه‌ها با داشتن ظرفیت 15 یا 20 کیلوگرم تحت عنوان دستگاه میوه خشک کن خانگی کاربرد دارند و حداقل 15 عدد سینی  در آن تعبیه شده است.

از نظر قیمتی باید بدانیم که قیمت تمام شده دستگاه خشک کن نوع کابینی بسیار مناسب و مقرون به صرفه می‌باشد.

طرز استفاده راحت مزیت دیگر دستگاه کابینی می‌باشد که با مطالعه راهنمای دستگاه کاملاً درمی‌یابیم که نحوه استفاده از آن آسان و راحت است.

به لحاظ اشغال  فضای مورد نیاز در محیطی که دستگاه در آن قرار می‌گیرد برای اشاره کرد که دستگاه کابینی از انواع کم جا به شمار می‌   رود.

در آخر هم اضافه می‌کنیم که دستگاه تونلی به طور کلی  از هر 10 کیلو میوه یا سبزی تازه، 1 کیلوگرم محصول خشک شده با کیفیت را تولید می‌نماید.

انتخاب دستگاه‌های میوه خشک‌کن هوشمند :

شرکت آریا اندیشه صنعت اکباتان یکی از تولیدکننده‌های دستگاه‌های میوه خشک کن صنعتی هوشمند در ایران می‌باشد این شرکت بیش از 15سال است که در زمینه تولید دستگاه‌های میوه خشک کن صنعتی فعالیت می‌کند این شرکت انواع مختلفی از دستگاه‌های میوه خشک کن با ظرفیت‌های مختلف را تولید و روانه بازار کرده است.

شماره تماس های شرکت برای خرید دستگاه‌های میوه خشک کن :

تلفن واحد فروش شرکت  :

تلفن کارخانه :

۰۸۱۳۴۵۸۶۵۲۲

تلفن واحد فروش و پشتیبانی :

۰۲۱-۶۶۴۲۳۶۱۵

مهندس سرکار خانم اشکو

۰۹۱۲۹۷۵۰۸۱۲

مهندس حمید قرایی :

۰۹۱۲۹۷۵۰۸۱۱

آدرس :

دفتر مرکزی :

تهران – نواب شمال به جنوب، نرسیده به میدان جمهوری خیابان ارومیه غربی پلاک ۱۱۷ - طبقه دوم

کارخانه :

همدان – ابتدای جاده کرمانشاه، شهرک صنعتی بهاران، بلوار صنعت خیابان دوم شرقی انتهای خیابان ششم پلاک ۱۲۴

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چیپس میوه میوه خشک دستگاه های میوه خشک کن دستگاه های میوه خشک کن دستگاه میوه خشک کن قدرت شما میوه و سبزی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کشف ۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • کشف۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!