Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستگاه میوه خشک کن و دستگاه بسته بندی میوه خشک در مدل های مختلفی ساخته می شود. این ماشین آلات را می توان همه در حد صنعتی و اتومایتک ساخته شود و هم نیمه صنعتی نیمه اتوماتیک.

با توجه به اینکه امروزه میوه خشک و یا چیپس میوه جایگاه خوبی در بازار و سبد غذایی خانواده ها پیدا کرده است بنابراین برای داشتن این نوع کسب و کار و رسیدن به یک درآمد عالی باید وارد بازار رقابتی این حوزه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رقابت در این بازار باید با استفاده از بهترین دستگاه های خشک کن و همچنین با استفاده از بهترین مدل بسته بندی میوه خشک انجام گیرد. در این مقاله شما را با انواع دستگاه های خشک و دستگاه های مختلفی که برای بسته بندی مورد نیاز است آشنا می کنیم.

 

انواع دستگاه میوه خشک کن

دستگاه خشک کن میوه و سبزی از جمله دستگاه های پرکاربرد و پرسود در حوزه کسب و کارهای صنعتی و نیمه صنعتی می باشد که با هزینه های مختلف می توان اقدام به خریداری آنها کرد. شرکت آراد ماشین از سازندگان با تجربه در حوزه ساخت انواع دستگاه میوه خشک کن کابینی در ظرفیت های مختلف خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی است و همچنین دستگاه های خشک کن مواد غذایی، دارویی و شیمیایی را در مدل های تونلی، دوار، سینوسی و ...  را طراحی و تولید می کند.

دستگاه های خشک کن درحالت خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی تولید می شود. با توجه به اینکه این دستگاه ها تنوع بالایی دارند دارای ظرفیت های متفاوتی هم هستند. با استفاده از دستگاه خشک کن میوه می توان انواع میوه، سبزیجات، گوشت و غیره را خشک کرد. در واقع دستگاه های خشک کن بدون محدودیت است و برای محصولات متفاوت قابل استفاده است. در اینجا به معرفی انواع دستگاه های خشک کن با ظرفیت های متفاوت می پردازیم.

دستگاه خشک کن میوه خانگی

دستگاه خشک کن میوه خانگی یکی از مدل هایی است که معمولا طرفداران بسیار زیادی داره. به این دلیل که این دستگاه بسیار کوچک و کم حجم هست و جای بسیار کمی را به خود اختصاص می دهد.

 

دستگاه میوه خشک کن صنعتی و نیمه صنعتی

شروع کسب و کار تولید میوه خشک علاوه بر دستگاه ها و تجهیزات نیاز به دستگاه ها و تجهیزاتی دارد که دستگاه میوه خشک کن صنعتی و نیمه صنعتی یکی از مهم ترین تجهیزات این کسب و کار است.

آراد ماشین سازنده انواع دستگاه خشک کن صنعتی کابینی و تونلی است. برای تولید میوه خشک در ظرفیت های صنعتی (کارگاه ها و کارخانه ها) خرید میوه خشک کن صنعتی مناسب، یکی از دغدغه های مهم تولیدکنندگان است. قیمت دستگاه میوه خشک کن صنعتی با توجه به ظرفیت، ابعاد و نوع دستگاه مشخص می شود. با توجه به فاکتور های گفته شده و سرمایه ای که تولید کننده در اختیار دارد می توان مدل های مختلف این دستگاه را خریداری کرد. 

 

خشک کن مینی پلاس:

این مدل دارای 30 عدد سینی هست که محصولات متفاوتی را می توان با آن خشک کرد. سوخت این دستگاه می تواند هم برق باشد و هم گاز.  

 

دستگاه خشک کن میوه صنعتی کابینی:

دستگاه های خشک کن تک کابین(42 سینی)، دو کابین(78 سینی)، سه کابین(130سینی) و سه کابین پلاس(168 سینی) جزو دستگاه های میوه خشک کن صنعتی آراد ماشین هستند که برای راه اندازی کسب و کار تولید میوه خشک در ظرفیت های صنعتی بکار گرفته می شوند.

 

انواع دستگاه بسته بندی میوه خشک

بسته بندی میوه خشک به شکل های مختلف انجام می شود و معمولا در پاکت های سلفونی و یا ظروف پلاستیکی انجام می شود. این دستگاه ها هم به صورت اتوماتیک و هم به صورت نیمه اتوماتیک ساخته می شود. بازار کسب و کار میوه خشک به صورت رقابتی است؛ بسته بندی را باید طوری در نظر گرفت که علاوه بر کیفیت، ظاهر جذابی نیز داشته باشد.

عمل بسته بندی با دستگاه های متفاوتی انجام می گیرد. هر دستگاهی با توجه به نوع عماکرد خاص خود می تواند بسته بندی های مختلفی با اشکال متفاوتی انجام دهد. در ادامه با دستگاه های مختلف در این حوزه آشنا می شویم. 

 

دستگاه توزین

بسته بندی میوه خشک در پاکت های سلفونی به کمک این دستگاه انجام می شود. روش های متفاوتی برای وزن کردن محصولات توسط دستگاه ها وجود دارد اما دقیق ترین روش استفاده از دستگاه های توزین دار است. توزین به عنوان دستگاه بسته بندی میوه خشک و دیگر مواد گرانولی در خطوط بسته بندی مواد غذایی کاربرد دارد.

 

دستگاه پرکن

دستگاه پر کن یکی دیگر از دستگاه های مناسب برای بسته بندی میوه خشک است. دستگاه پر کن از نظر عملکرد در مدل های اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی ساخته می شود. 

 

دستگاه سیل وکیوم

دستگاه سیل از جمله دستگاه های بسته بندی بسیار پرکاربرد و پر استفاده برای بسته بندی انواع سالاد و سبزی، فلافل و ناگت، انواع نوشیدنی ها، عسل و مربا و ترشی و ... می باشد. این دستگاه با نام های سیل وکیوم، سیل کن و سیل پک نیز شناخته می شود. قیمت دستگاه بسته بندی سیل در مدل های اتومات، نیمه اتومات و دستی با توجه به ابعاد ظرف و تیراژ تولید مشخص می شود. 

به منظور بسته بندی میوه خشک در ظروف پلاستیکی، با کمک دستگاه سیل وکیوم می توانید محصولات خود را در ظروف یکبار مصرف بسته بندی کنید. در این روش با تخلیه هوای درون ظرف مدت زمان ماندگاری محصولات بالاتر رفته و از فاسد شدن آن جلوگیری می شود. همچنین این دستگاه هاعلاوه بر تخلیه هوا، قابلیت نصب سیستم تزریق گاز هم دارد که این عمل باعث جلوگیری از اکسیده شدن محصولات می شود.

قیمت دستگاه خشک کن و دستگاه بسته بندی میوه خشک

قیمت دستگاه خشک کن و بسته بندی میوه خشک با توجه به ظرفیت تولید آن بسیار متفاوت است. همچنین متریال استفاده شده در ساخت دستگاه ها در میزان قیمت آنها تاثیر گذار است. با توجه به نوسان قیمت ها در بازار برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مربوطه تماس بگیرید و اطلاعات دقیقی در مورد قیمت به دست بیاورید.

برای مطالعه مشخصات و دریافت لیست قیمت دستگاه بسته بندی میوه خشک و دستگاه خشک کن میوه به سایت machinsaz.com مراجعه کنید.

 

حاشیه سود و درآمد تولید میوه خشک

حاشیه سود و درآمد تولید میوه خشک بسیار بالااست اما این امر مستلزم در نظر گرفتن چند مورد مهم است که به شما کمک می کند در این زمینه موفق تر شوید و سود بالایی به دست بیاورید:

-استفاده از دستگاه میوه خشک کن با کیفیت بالا جهت تولید میوه خشک با کیفیت و حفظ رنگ، شکل و مزه

-استفاده از میوه های با کیفیت

-استفاده از دستگاه بسته بندی میوه خشک مناسب

-استفاده از بسته بندی متنوع و جذاب

 

همانطور که در بالاتر اشاره شد این کسب و کار دارای بازار رقابتی است بنابراین شرکت آراد ماشین با در نظر گرفتن این موضوع مهم موفق به ساخت بهترین مدل از دستگاه میوه خشک کن صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی و همینطور انواع دستگاه بسته بندی میوه خشک (دستگاه سیل وکیوم، دستگاه توزین، پرکن، دوخت و...) شده است. برای تولید میوه خشک در ظرفیت های بالا نیاز به دستگاه ها و تجهیزات بیشتری است که دستگاه خشک کن میوه کلیدی ترین بخش از خط تولید میوه خشک است.

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رقابت سرمایه سیل کسب و کار میوه و سبزی دستگاه میوه خشک کن صنعتی دستگاه خشک کن میوه استفاده از دستگاه دستگاه های خشک کن تولید میوه خشک انواع دستگاه قیمت دستگاه میوه خشک دستگاه ها آراد ماشین دستگاه سیل نیمه صنعتی کسب و کار خشک کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

​مدیرعامل بانک صادرات ایران همزمان با آغاز عملیاتی شدن برات الکترونیک این بانک به عنوان نخستین برات الکترونیک شبکه بانکی کشور، برای تامین مالی غیرنقدی بخش تولید از طریق ابزارهای نوین زنجیره تأمین اعلام آمادگی کرد. - اخبار بازار -

محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده